Inspiratie-dummie

CIMG8954

Toen ik advies had gevraagd over mij portfolio en over de opleiding grafische vormgeving, kreeg ik het advies om een dummie bij te houden en daar alles in te stoppen wat ik mooi en inspirerend vind. Als ik dan een keer een opdracht moet maken en ik heb geen idee wat ik moet doen, dan kan ik door de dummie bladeren op zoek naar ideeën. Zo’n inspiratie-dummie kun je natuurlijk overal voor gebruiken, voor je blog, voor je kleding of gewoon voor dingen in het algemeen.

Eerst wist ik niet zo goed hoe ik het aan kon pakken, hij heeft ook eerst een paar weken in de kast gestaan. Uiteindelijk ben ik gewoon in de oude lifestyle magazines van mijn zus gaan bladeren en nam een hoop gratis foldertjes en kaartjes mee naar huis. De dingen die ik echt mooi vond, heb ik toen in mijn dummie geplakt.

CIMG8947 CIMG8956 CIMG8958
CIMG8959 CIMG8951 CIMG8961
CIMG8953 CIMG8957 CIMG8964

 
Hier een paar pagina’s uit mijn eigen dummie, ik heb het simpel en rustig gehouden, maar je zou hem bijvoorbeeld ook als collage vol kunnen plakken. Een dummie kun je bij de meeste boek- en kantoorhandels voor een paar euro halen.

Waar haal jij jouw inspiratie uit?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s